Brijoux levert geruime tijd Salsa & Latin dansschoenen en is ontstaan uit liefde en passie voor het Salsa dansen. Wij zijn officieel distributeur én enige verkooppunt van het beroemde Amerikaanse merk Very Fine Dancesport Shoes.Very Fine Dancesport Shoes is een Salsa- & Latin Ballroom dansschoen fabrikant werd opgericht in 1998. Dit merk legt de nadruk op gebruik van slechts de allerbeste en kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met een High-End Design. Het merk heeft zich in de basis gericht op het leveren van een uitmuntende service en kwaliteitsproducten. Het resultaat is dat Very Fine zich tot één van de grootste en bekendste dansschoenen merken in de Verenigde Staten mag rekenen. Vanwege het continu nastreven van perfectie, zijn de dansschoenen van Very Fine vaak ook de eerste keuze van veel professionele dansers. 

Very Fine Dance Shoes heeft het meest uitgebreide assortiment aan dansschoenen en is onder andere te danken aan de mogelijkheid om uw "eigen" dansschoen helemaal zelf samen te stellen. Voorbeelden kunt u achterin de online catalogus van Very Fine Dancesport Shoes terugvinden.

Om maximaal plezier en voldoening te halen uit deze vorm van sport, is het belangrijk dat je je goed laat adviseren over welke dansschoenen het beste aansluiten bij jouw wensen. Een dansschoen ziet er op een afbeelding vaak fantastisch uit, maar hoe is de pasvorm? Is deze comfortabel genoeg en biedt deze de juiste steun? Volg je 1 keer per week een salsa les, of ben je van plan naast de danslessen nog regelmatig naar een Salsa feestje te gaan?

Zelfs voor de professionele (showteam) dansers heeft Brijoux een enorme keuze in salsaschoenen. Dit zijn de Competitive Dancer dansschoenen van Very Fine. Deze dansschoen is speciaal ontworpen door en voor de fanatieke Salsa of Latin dansers. 

Onze kracht ligt in de mogelijkheid om onze klanten heel veel "verschillende" dansschoenen te kunnen laten passen, in plaats van een klein assortiment aan dansschoenen, maar dan wel in alle denkbare maten. Ook zult u te woord gestaan worden door mensen die zelf jarenlange danservaring hebben opgedaan en zelfs les hebben gegeven bij de grootste Salsa dansschool van Nederland. 

Het is daarom naast het online bestellen ook mogelijk om op afspraak in huiselijke sfeer een dansschoen voor u uit te zoeken, die het beste bij uw wensen en voorkeur aansluit. Wij hiervoor hanteren geen vaste openingstijden, maar doen dat in goed overleg zodat u van ons alle tijd en aandacht krijgt, om geheel vrijblijvend dansschoenen te passen. Bel of stuur eerst een mail alvorens u bij ons langs wilt komen. Dit kan in de avond uren, of in weekend. Wij hopen u snel een keer te zien!

Team Brijoux

Video's.

Salsa Fanatics:

Salsa Fanatics part 2: