Brijoux levert geruime tijd Salsa & Latin dansschoenen aan de danswereld in Nederland en is ontstaan uit liefde en passie voor het Salsa dansen. Brijoux is officieel distributeur én enige verkooppunt van het beroemde Amerikaanse merk Very Fine Dancesport Shoes in Nederland. Very Fine Dancesport Shoes is een Salsa- & Latin Ballroom dansschoen fabrikant en werd opgericht in 1998. Het merk legt de nadruk op alleen de allerbeste en kwalitatief hoogwaardigste productie materialen en combineert dit met een High-End Design. Het merk heeft zich in de basis gericht op het leveren van een uitmuntende service en kwaliteitsproducten. Het resultaat hiervan is dat Very Fine zich nu tot één van de grootste en bekendste dansschoenen merken in de Verenigde Staten mag rekenen. Vanwege het continue nastreven van perfectie, zijn de dansschoenen van Very Fine Dancesport Shoes dan ook vaak de eerste keuze van veel professionele dansers. 

Very Fine Dance Shoes heeft het meest uitgebreide assortiment aan dansschoenen ter wereld en is te danken aan de mogelijkheid om een dansschoen helemaal zelf samen te stellen. Voorbeelden kunt u achterin de online catalogus van Very Fine Dancesport Shoes terugvinden en kunt u samen met ons bepalen. 

Om maximaal plezier en voldoening te halen uit deze vorm van sport, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren over welke dansschoenen het beste aansluiten bij uw wensen. Een dansschoen ziet er op een afbeelding vaak ontzettend mooi en fantastisch uit, maar hoe is de pasvorm? Is deze dansschoen comfortabel genoeg en biedt hij de de juiste steun en grip? Volgt u 1 keer per week een salsa- of een andere dansles, of bent u van plan naast de danslessen regelmatig naar een Salsa- dansfeest te bezoeken? Allemaal vragen die van belang zijn bij het uitzoeken van een paar goede en comfortabele dansschoenen.

Zelfs voor de professionele (showteam) dansers heeft Brijoux een enorme keuze in Salsa- & latin Ballroom dansschoenen. Dit zijn bijvoorbeeld de Competitive Dancers dansschoenen van Very Fine Dancesport Shoes. Deze dansschoenen zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen dóór en vóór fanatieke Salsa of Latin dansers. 

De kracht van Brijoux ligt in de flexibiliteit én mogelijkheden om onze klanten heel veel "verschillende" dansschoenen te kunnen laten zien en passen in uw maat, in plaats van een klein assortiment in dansschoenen, maar wel in alle denkbare maten verkrijgbaar. Ook zult u te woord gestaan worden door mensen die zelf al jarenlange danservaring hebben en ook zelfs les hebben gegeven bij de grootste Salsa dansschool van Nederland, Salsaventura.

Het is naast het online bestellen ook mogelijk om op afspraak in huiselijke sfeer een dansschoen voor u uit te zoeken, die het beste bij uw wensen en voorkeuren aansluit. Wij hiervoor hanteren geen vaste openingstijden, maar doen dat in goed overleg, zodat u van ons alle tijd en aandacht krijgt die het aanschaffen van dansschoenen verdient en geheel vrijblijvend dansschoenen kunt komen passen. Vanwege het ongekend uitgebreide assortiment aan dansschoenen, is het onmogelijk om van iedere dansschoen alles direct op voorraad te hebben en te houden en kan het voorkomen dat dansschoenen besteld moeten worden. Levertijden zijn merk en model afhankelijk, maar proberen wij altijd deze altijd zo snel mogelijk in huis te krijgen. Bel, App of stuur ons eerst even een mailje via de Whatsapp of website alvorens u bij ons langs wilt komen. Dit kan ook eventueel in de avond uren of in weekend. 

Wij hopen u snel een keer te zien!

Team Brijoux

Video's.

Salsa Fanatics:

Salsa Fanatics part 2: