Bekeken producten

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.
Salsa-dans-schoenen-1620-Blue-Flower Bekijk afbeelding ietsje groter

1620 Blue Flower

Nieuw product

Salsaschoenen 1620 Blue Flower Classic Series. Dames dansschoen van Very Fine Dancesport Shoes. 

Meer info

€ 97,50

  • 3,0" Flare Heel Classic Series

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Salsa- & Latin dansschoenen 1620 Blue Flower van Very Fine Dancesport Shoes. Dansschoenen voor dames uit de Classic Series.

Very Fine Dancesport Shoes is een Salsa- & Latin Ballroom dansschoen fabrikant werd opgericht in 1998. Dit merk legt de nadruk op gebruik van slechts de allerbeste en kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met een High-End Design. Het merk heeft zich in de basis gericht op het leveren van een uitmuntende service en kwaliteitsproducten. Het resultaat is dat Very Fine zich tot één van de grootste en bekendste dansschoenen merken in de Verenigde Staten mag rekenen. Vanwege het continu nastreven van perfectie, zijn de dansschoenen van Very Fine vaak ook de eerste keuze van veel professionele dansers.

Very Fine Dance Shoes heeft het meest uitgebreide assortiment aan dansschoenen en is onder andere te danken aan de mogelijkheid om uw "eigen" dansschoen helemaal zelf samen te stellen. Voorbeelden kunt u achterin de online catalogus van Very Fine Dancesport Shoes terugvinden.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

1620 Blue Flower

1620 Blue Flower

Salsaschoenen 1620 Blue Flower Classic Series. Dames dansschoen van Very Fine Dancesport Shoes. 

20 andere dansschoenen in dezelfde categorie: