Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Bekeken producten

1692 Pink Satin Bekijk groter

1692 Pink Satin

Nieuw product

Salsa- & Latin Ballroom dansschoen 1692 Pink Satin

Meer details

€ 97,50

  • 3,0" Flare Heel Classic Series

Meer informatie

Salsa- & Latin Ballroom dansschoenen 1692 Pink Satin, dansschoen voor dames van Very Fine Dancesport Shoes 

Dansschoenen van Very Fine worden geleverd inclusief een gratis polyester dansschoen tasje. In diverse (willekeurige) kleur:

Salsa & Latin dansschoenen van Very Fine Dancesport Shoes

Very Fine Dancesport Shoes is een Salsa- & Latin Ballroom dansschoen fabrikant werd opgericht in 1998. Dit merk legt de nadruk op gebruik van slechts de allerbeste en kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met een High-End Design. Het merk heeft zich in de basis gericht op het leveren van een uitmuntende service en kwaliteitsproducten. Het resultaat is dat Very Fine zich tot één van de grootste en bekendste dansschoenen merken in de Verenigde Staten mag rekenen. Vanwege het continu nastreven van perfectie, zijn de dansschoenen van Very Fine vaak ook de eerste keuze van veel professionele dansers.

Very Fine Dance Shoes heeft het meest uitgebreide assortiment aan dansschoenen en is onder andere te danken aan de mogelijkheid om uw "eigen" dansschoen helemaal zelf samen te stellen. Voorbeelden kunt u achterin de online catalogus van Very Fine Dancesport Shoes terugvinden.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

1692 Pink Satin

1692 Pink Satin

Salsa- & Latin Ballroom dansschoen 1692 Pink Satin

30 andere producten in dezelfde categorie: