Aflevering van een artikel

Producten die via onze website besteld worden, worden binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd. Indien de producten niet voorradig zijn ontvangt u een email met waarin een andere afleveringsdatum wordt afgesproken.

Verzendkosten

Brijoux berekent voor iedere zending (t/m 10 kg) een standaard tarief van € 7,95. Mochten de dansschoenen onverhoopt niet passen, vanwege de verkeerde schoenmaat of breedte, dan kunt u de dansschoenen op onze kosten terugsturen. U ontvangt dan van ons via een e-mail een retour ticket van onze vervoerder en kunt u de dansschoenen, zoals u deze van ons ontvangen heeft in de doos naar een DHL punt brengen. Kijk voor het dichtstbijzijnde DHL punt op de website van DHL. 

Retourzenden van uw dansschoenen.

Dit doet u door per mail de retourzending aan Brijoux te melden, zodat wij weten dat uw dansschoenen retour komen onder vermelding van uw bestelnummer en bankgegevens, zodat wij uw aankoopbedrag (indien noodzakelijk) kunnen retourneren. 
Producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst gratis teruggestuurd worden. Wij storten het volledige aankoopbedrag inclusief de vooruitbetaalde verzendkosten van maximaal €7,95, binnen 14 dagen na ontvangst terug op uw opgegeven rekeningnummer. Voor volledige terugbetaling van de artikelen mogen de producten geen draagsporen of gebruiksschade vertonen. Indien dit wel het geval is, beroepen wij ons de het algemene rechten en plichten die gelden voor aankopen via een webshop. Dit houdt in dat wij een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten, mocht er sprake zijn gebruikssporen of schade aan het product. ( Door bijvoorbeeld de schoenen gedragen te hebben tijdens een feest of les ). U ontvangt van ons hierover eerst een schrijven. 
Om aan te tonen dat u tijdig een artikel heeft geretourneerd, dient het verzendbewijs goed te bewaren! U kunt uw artikel(en) kosteloos retourneren, tenzij anders overeengekomen. Brijoux zal de retour gezonden artikelen beoordelen en het aankoopbedrag (inclusief de door u voorafbetaalde verzendkosten) binnen 14 dagen aan u restitueren na ontvangst van de retourzending. 
Let op! Zorg ervoor dat u de producten op de juiste manier aan ons retourneert en er géén schade kan ontstaan tijdens het terugsturen van uw artikelen door de vervoerder. Wij raden u aan om de verpakking, waarmee de artikelen naar u zijn toegezonden, te her-gebruiken om de producten naar ons terug te sturen. Anders moeten wij ons helaas beroepen op de algemeen geldende regels voor webshops en kan het voorkomen dat wij u niet het volledige aankoopbedrag kunnen terugstorten. 

Ruilen van een artikel

Alle producten (exclusief lingerie/bikini's in verband met de Hygiène) mogen worden geruild. Hierbij gelden de eerder genoemde voorwaarden. Graag ontvangen wij een e-mail bericht met de producten die u wilt omruilen, inclusief de nieuwe maat en stuurt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug aan Brijoux. Wij beroepen ons ook hier op het retourrecht waarvoor geldt dat de producten geen draagsporen of draagschade vertonen. De door u (vooraf) betaalde verzendkosten, storten wij binnen 14 dagen terug op uw rekening ná ontvangst van het geretourneerde artikel.