"Het idee om iets in dansschoenen te gaan doen is ontstaan vanwege mijn passie voor het Salsa dansen. In 2007 keerde ik terug vanuit Amerika, waar ik danslessen gaf, met een aantal paar dansschoenen van het merk Very Fine Dancesport Shoes. Deze had ik aangeschaft om tijdens mijn verblijf in de US Salsa lessen te kunnen geven. Mijn vrienden en kennissen waren onder de indruk van het design en prijs/kwaliteitsverhouding van deze dansschoenen. Onder het mom van een test werd Brijoux opgericht en is nu ruim 10 jaar een gevestigde naam in de Salsa wereld en staat het bekend als een dans (web)shop waar praktisch íedereen kan slagen voor een mooi paar dansschoenen in verschillende prijs categoriën. Naast mijn reguliere werk als leerkracht in het speciaal onderwijs, heb ik jarenlang salsa lessen verzorgd en gegeven voor een van bekendste en grootste dansscholen in Nederland genaamd "Salsaventura". 

Onze kracht: "Enorme variatie aan dansschoenen in uw maat"

Brijoux is als énige in Nederland officieel merkdealer én importeur van het onovertroffen dansschoenen merk Very Fine Dancesport Shoes uit de Verenigde Staten met haar ongekend uitgebreide assortiment aan dansschoenen voor zowel dames als voor heren. Daarnaast leveren wij ook andere merken Salsa & Latin Ballroom dansschoenen. Zoals het premium merk PortDance met tal van bijzondere en opvallende designs en het bijna onovertroffen comfortabele Italiaanse dansschoenen merk Tangolera Shoes. Een van origine Argentijnse Tango dansschoenen merk die zich heeft toegelegd op ultiem draagcomfort en pijnloze voeten tijdens en na het dansen. Ontwikkeld door de állerbeste Argentijnse Tango dansers met een Italiaans design zoals alleen de Italianen dat kunnen. Een haast onverslaanbare combinatie van kwaliteit, draagcomfort en design.

Een mooie afbeelding zegt niet veel over het draagcomfort, support en pasvorm van een goede dansschoen en is erg afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Daarom bieden wij naast het online bestellen óók de mogelijkheid ( op afspraak ) om onder het genot van een kopje koffie of thee in "huiselijke sfeer" bij ons dansschoenen te komen passen. U krijgt van mensen die dezelfde passie delen voor de danssport een goed en gedegen advies en de mogelijkheid om alle dansschoenen te passen die wij in uw maat uit voorraad kunnen leveren. 

Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk overzicht heeft in de beschikbare dansschoenen in úw maat, u zich eventueel direct trotse eigenaar kunt noemen wanneer u beslist om tot aanschaf over te gaan en deze direct kunt meenemen. Hierin onderscheiden wij ons en staat haaks op wat wij helaas veel van onze trouwe vaste klanten als ook nieuwe klanten horen. Ervaren bij de meeste danswinkels heel veel mooie dansschoenen gezien te hebben, maar keer op keer teleurgesteld worden met slechts een keuze uit 2 of 3 modellen die over blijven in uw maat. Brijoux houdt van en streeft naar een overvloed aan keuze en bieden wij onze klanten soms wel meer dan 20 paar verschillende modellen dansschoenen in uw maat. Wij nemen wij graag de tijd voor u, omdat wij het belangrijk vinden dat u blij en tevreden bent met uw aankoop. En u na het eerste paar dansschoenen, na het tweede paar en zelfs na het tiende paar dansschoenen u nog altijd met veel plezier en vertrouwen bij Brijoux zult terugkomen! 

* NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

Om maximaal plezier en voldoening te halen uit deze vorm van sport, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren over welke dansschoenen het beste aansluiten bij uw wensen. Een dansschoen ziet er op een afbeelding vaak ontzettend mooi en fantastisch uit, maar hoe is de pasvorm? Is deze dansschoen comfortabel genoeg en biedt hij de de juiste steun en grip? Volgt u 1 keer per week een salsa- of een andere dansles, of bent u van plan naast de danslessen regelmatig naar een Salsa- dansfeest te bezoeken? Allemaal vragen die van belang zijn bij het uitzoeken van een paar goede en comfortabele dansschoenen.

Zelfs voor de professionele (showteam) dansers heeft Brijoux een enorme keuze in Salsa- & latin Ballroom dansschoenen. Dit zijn bijvoorbeeld de Competitive Dancers dansschoenen van Very Fine Dancesport Shoes. Deze dansschoenen zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen dóór en vóór fanatieke Salsa of Latin dansers. 

De kracht van Brijoux ligt in de flexibiliteit én mogelijkheden om onze klanten heel veel "verschillende" dansschoenen te kunnen laten zien en passen in uw maat, in plaats van een klein assortiment in dansschoenen, maar wel in alle denkbare maten verkrijgbaar. Ook zult u te woord gestaan worden door mensen die zelf al jarenlange danservaring hebben en ook zelfs les hebben gegeven bij de grootste Salsa dansschool van Nederland, Salsaventura.

Brijoux biedt ondanks zij een webshop en geen fysieke danswinkel betreft ook de mogelijkheid om bij ons uitsluitend op afspraak in huiselijke sfeer dansschoenen te komen passen en het beste bij uw wensen en voorkeuren aansluit. Wij hanteren hiervoor geen vaste openingstijden, maar doen dat in overleg zodat u van ons alle tijd en aandacht krijgt die het verdient en in zijn geheel vrijblijvend. Vanwege het ongekende uitgebreide assortiment aan dansschoenen die Brijoux aanbiedt, bieden wij u de mogelijkheid om iedere dansschoen die wij direct in voorraad hebben te komen passen en u deze eventueel direct kunt meenemen. Levertijden kunnen per merk en/of type van elkaar variëren, als deze besteld moeten worden, maar proberen wij altijd de kortst mogelijke levertijden te hanteren en de dansschoenen zo snel mogelijk in huis te krijgen. Bel ons, stuur een berichtje via WhatsApp of stuur ons eerst even een mailtje via de website alvorens u bij ons langs wilt komen. Dit kan ook eventueel in de avond uren of in weekend. 

Wij hopen u snel een keer te zien!

Team Brijoux

Let op! Wegens veiligheidsoverwegingen accepteert Brijoux geen contant geld. Alleen pinnen is bij ons mogelijk.