List of products by manufacturer Very Fine Dancesport Shoes


Very Fine Dance Sport Shoes is een OEM* dansschoenen fabrikant en werd opgericht in juni 1998 en voert daarnaast haar eigen huismerk, waarbij de nadruk ligt op high-end design Salsa- Latin schoenen, door gebruik alleen te maken van hoogwaardige materialen. Deze dansschoen fabrikant heeft zich in de basis gericht op het leveren van een goede service en kwaliteitsproducten.


Het resultaat is dat Very Fine Dance Shoes zich momenteel tot één van de grootste Salsa & Latin dansschoen merken in de Verenigde Staten mag rekenen. Vanwege het continu nastreven van perfectie, zijn de dansschoenen van Very Fine vaak de eerste keuze van veel professionele dansers.


Very Fine Dance Shoes biedt als één van de weinige Salsa & Latin dansschoen merken, 100% non-animal "Vegan" dansschoenen aan. Speciaal voor mensen die de wens hebben om producten te kopen waar geen dierlijke producten in verwerkt zijn. Deze dansschoenen worden aangeduid met "Vegan" in de productnaam van de salsaschoen en vallen onder de categorie "Signature Series".


Ook biedt het merk de mogelijkheden aan om uw eigen dansschoen zelf samen te stellen, evenals de optie om twee verschillende maten binnen 1 paar dansschoenen te bestellen, mocht het voorkomen dat het verschil in schoenmaat van beide voeten in uw situatie té groot is.


Brijoux is enorm trots op het distributeursschap die zij in Nederland heeft, om als enige dit mooie merk te mogen vertegenwoordigen. Nergens anders zult u zo'n groot assortiment en diversiteit aan verschillende dansschoenen aantreffen als bij het merk Very Fine Dancesport Shoes.


Wij positioneren ons om die reden niet als leverancier met enorme voorraden van veelal een beperkt assortiment van "dezelfde dansschoenen in alle denkbare maten", want wij geloven dat u het belangrijker vindt en daarmee ook leuker, om een keuze te kunnen maken uit heel veel verschillende dansschoenen.


 


per page
0 Beoordeling(en)
€ 8,50 Inclusief belasting
Levertijd: 2 tot 3 weken, met uitzondering van special build orders
0 Beoordeling(en)
€ 97,50 Inclusief belasting
Levertijd: 2 tot 3 weken, met uitzondering van special build orders
0 Beoordeling(en)
€ 97,50 Inclusief belasting
Levertijd: 2 tot 3 weken, met uitzondering van special build orders
Showing 1 - 30 of 173 items