Salsa-dans-schoenen-pietro-street-5851 Bekijk afbeelding ietsje groter

PortDance PD Pietro Street Denim Nubuck Sole

Nieuw product

Salsaschoenen PortDance PD Pietro Street Denim Nubuck Sole

Danssneaker voor heren van PortDance met suède danszool.

PortDance staat garant voor prachtige creaties in Latin Ballroom dansschoenen van de hoogste kwaliteit en het beste comfort. Materialen worden met de grootste zorg geselecteerd en voldoen de productietechnieken aan de hoogst gestelde kwaliteitsnormen.

PortDance schoenen beschikken over de essentiële eigenschappen die zo belangrijk zijn aan een Latin Ballroom dansschoen namelijk: Kwaliteit, Sensualiteit, Glamour en flexibiliteit

Meer info

€ 114.00

  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Salsa & Latin dansschoenen PortDance Pietro Street "Denim Nubuck Sole"

Danssneaker voor heren van PortDance. Uitgevoerd in spijkerstof met suède danszool.

* Deze dansschoen sneakers zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en met een rubberen danszool. Let goed op bij het maken van uw keuze.

Omdat wij zelf salsa dansliefhebbers zijn, valt het ons op dat op een dansfeest de meeste dames dansschoenen dragen. Echter zien wij bij de heren het tegenovergestelde. Wij willen u geruststellen. Ondanks de suède danszool onder een dansschoen veel gladder aanvoelt dan een normale schoenzool, heeft u veel meer grip en zult u zich veel zekerder voelen tijdens het dansen. Draaien, sturen en de dans leiden veel gecontroleerder en minder bezig met zelf overeind blijven. Alle aandacht voor uw danspartner!

PortDance staat garant voor prachtige creaties in Latin Ballroom dansschoenen van de hoogste kwaliteit en het beste comfort. Materialen worden met de grootste zorg geselecteerd en voldoen de productietechnieken aan de hoogst gestelde kwaliteitsnormen.PortDance schoenen beschikken over de essentiële eigenschappen die zo belangrijk zijn aan een Latin Ballroom dansschoen namelijk: Kwaliteit, Sensualiteit, Glamour en flexibiliteit

29 andere dansschoenen in dezelfde categorie: