Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Bekeken producten

PortDance PD J001 BLACK NUBUCK

Nieuw product

PD J001 BLACK NUBUCK. Danssneakers voor heren van PortDance.

Meer info

€ 99,00

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Omdat wij zelf salsa dansliefhebbers zijn, valt het ons op dat er zowel op dansfeesten én in de danslessen de meeste dames dansschoenen dragen. Echter zien wij bij de heren het tegenovergestelde. Ook op hogere dansniveaus. Ondanks een suède danszool, (ook wel cosy zool) onder een dansschoen veel gladder aanvoelt dan een normale straat schoenzool, heeft u veel meer grip op een dansvloer en zult u zich veel zekerder voelen tijdens het dansen. Draaien en een dame sturen of leiden verloopt vele malen gecontroleerder, bent u veel minder bezig met uzelf overeind houden en zullen de snellere figuren en danspassen beter uitvoerbaar zijn dan met normale straat schoenen. 

Wij hebben een selectie van diverse dansschoenen en danssneakers voor u gemaakt en deze extra scherp geprijsd. Om maximaal plezier en voldoening te kunnen halen uit de danssport, adviseren wij iedereen om te dansen op schoenen, die daar speciaal voor ontwikkeld zijn. 

PortDance staat garant voor prachtige creaties in Salsa- & Latin Ballroom dansschoenen van de hoogste kwaliteit en het beste draagcomfort. Materialen worden dan ook met de grootste zorg geselecteerd en voldoen de productietechnieken aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen.

PortDance schoenen beschikken over de essentiële eigenschappen die zo belangrijk zijn aan een Latin Ballroom dansschoen namelijk: Kwaliteit, Sensualiteit, Glamour en flexibiliteit

PortDance kent ook heren dansschoenen/dansseakers met een rubberen danszool. Deze zool van een speciale rubber samenstelling en is te gebruiken als dansschoen, maar kan ook voor op straat gebruikt worden. Let hierbij op "Street" in de type aanduiding.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

PortDance PD J001 BLACK NUBUCK

PortDance PD J001 BLACK NUBUCK

PD J001 BLACK NUBUCK. Danssneakers voor heren van PortDance.