Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Bekeken producten

PortDance Pietro Street Denim

Nieuw product

PortDance PD Pietro Street Denim.

Salsaschoenen/danssneaker van PortDance voor heren met een rubberen danszool. Geschikt voor zowel een dansvloer binnen als buiten. 

Meer details

€ 112,00

Meer informatie

PortDance PD Pietro Street Denim. Salsaschoenen/danssneaker van PortDance voor heren met een rubberen zool. Geschikt voor een dansvloer als buiten.

Wat deze dansschoenen extra bijzonder maakt is de speciale zool. Hierop kan zowel binnen op een dansvloer gedanst worden, maar ook als buitenschoen gedragen worden. Waarin dansschoenen verschillen ten aanzien van de normale straatschoen, is niet alleen de speciaal ontwikkelde danszool, maar ook door gebruik te maken van andere materialen hierdoor ook het gewicht van de schoen afneemt. 

Omdat wij zelf salsa dansliefhebbers zijn, valt het ons op dat er zowel op dansfeesten én in de danslessen de meeste dames dansschoenen dragen. Echter zien wij bij de heren het tegenovergestelde. Zelfs op een hoger dansniveau. Ondanks een suède danszool (ook wel cosy zool genoemd) onder een dansschoen die veel gladder aanvoelt dan een normale zool, heeft u veel meer grip op een dansvloer en zult u zich veel zekerder voelen tijdens het dansen. Draaien en de dame leiden verloopt vele malen soepeler, bent u veel minder bezig met uw eigen balans en heeft u meer controle over snellere figuren en danspassen dan normale straat schoenen. 

Om het extra aantrekkelijk te maken hebben wij diverse dansschoenen en danssneakers voor u geselecteerd. Om maximaal plezier en voldoening te kunnen halen uit de danssport, adviseren wij iedereen om te dansen op schoenen die daar voor speciaal ontwikkeld zijn. 

PortDance staat garant voor prachtige creaties in Salsa- & Latin Ballroom dansschoenen van de hoogste kwaliteit en het beste draagcomfort. Materialen worden dan ook met de grootste zorg geselecteerd en voldoen de productietechnieken aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen.

PortDance schoenen beschikken over de essentiële eigenschappen die zo belangrijk zijn aan een Latin Ballroom dansschoen namelijk: Kwaliteit, Sensualiteit, Glamour en flexibiliteit

PortDance kent ook heren dansschoenen/dansseakers met een rubberen danszool. Deze zool van een speciale rubber samenstelling en is te gebruiken als dansschoen, maar kan ook voor op straat gebruikt worden. Let hierbij op "Street" in de type aanduiding. 

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

PortDance Pietro Street Denim

PortDance Pietro Street Denim

PortDance PD Pietro Street Denim.

Salsaschoenen/danssneaker van PortDance voor heren met een rubberen danszool. Geschikt voor zowel een dansvloer binnen als buiten. 

30 andere producten in dezelfde categorie: